Contact

Heeft u geen afspraak? Kom dan niet naar onze praktijk! We doen een klemmend verzoek niet naar onze praktijk te komen zonder afspraak i.v.m. het coronavirus. Voor het maken van een afspraak of vragen kunt u telefonisch contact met ons op nemen of een e-mail sturen.

Vanaf 1 december geldt er een landelijke mondkapjes plicht in alle openbare binnenruimtes in Nederland. Ook in onze praktijk vragen wij u vanaf 1 december een mondkapje te dragen in de wachtkamer en als u zich door de praktijk beweegt. Tijdens de behandeling mag deze uiteraard af.

Van vrijdag 26 maart tot en met dinsdag 6 april 2021 is onze praktijk in verband met verbouwingswerkzaamheden gesloten. Voor spoed kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts. 

Heeft u zich ingeschreven in onze praktijk maar nog niks gehoord? Op dit moment hebben wij het erg druk met het verwerken van een enorme stroom aan nieuwe aanmeldingen. Het kan dus langer duren voordat wij contact met uw opnemen voor het maken van een afspraak. Mocht u vragen hebben over uw aanmelding dan kunt u telefonisch contact opnemen.

  • Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen: 077 466 07 92.
  • Heeft u vragen over uw gebit, uw afspraak, onze behandelingen of andere zaken? Stuur ons dan een e-mail: contact@sachalo.nl.
  • Wilt u zich als nieuwe patiënt bij ons in de praktijk inschrijven, gebruik dan ons inschrijfformulier.
  • Heeft u dringend een tandartspraktijk nodig? Bel dan met de spoedlijn!

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. De balieassistente zit dan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en afspraken te maken.

Talen

We spreken Nederlands / Wir sprechen Deutsch / We speak English.