Afspraak

Bij Tandartspraktijk SaChaLo kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen doorgaans binnen 5 werkdagen terecht voor een controle. Bij een periodiek mondonderzoek bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Momenteel (sinds mei 2020) werken wij volgens een aangepast werkwijze in verband met het coronavirus. Deze werkwijze kunt u hier vinden. Wij vragen u hiermee rekening te houden en rekenen op uw begrip.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden. Ook kunt u de praktijk mailen voor het maken van een afspraak. De gemaakte afspraak wordt vervolgens per e-mail bevestigd. U krijgt van ons 1 week voor de daadwerkelijke afspraak een herinneringsmail en dag van tevoren nog een SMS-bericht.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn dan verzoeken wij u vriendelijk dit minstens 24 uur van tevoren kenbaar te maken!

Als u niet verschijnt op uw afspraak zullen we telefonisch contact met u opnemen en indien gewenst een nieuwe afspraak met u maken.
De eerste keer dat u de afspraak niet op tijd afzegt of niet verschijnt op uw afspraak heeft dit geen gevolgen. Vanaf de tweede keer (binnen 2 jaar) dat dit gebeurd krijgt u hier van ons een rekening voor.