Bereikbaarheid en route

Bereikbaarheid

Tandartspraktijk SaChaLo ligt in het centrum van Meijel. We zijn gevestigd in het oude Rabobank-gebouw op Kerkveld 2. Onze praktijk is gescheiden van de andere bedrijven in het pand door middel van een eigen toegangsdeur (rechts naast de hoofdingang). Onze praktijk is middels een helling ook bereikbaar voor rolstoelen, scootmobielen, rollators en kinderwagens.

Parkeren

Komt u met de auto? Tegenover de praktijk ligt het Alexanderplein, dit is een groot parkeerterrein waar u de auto gratis kunt parkeren. Ook is er nog een mogelijkheid om te parkeren achter gemeenschapshuis “d’n Binger”, ter hoogte van Pastpaedje 4.
Houd u er rekening mee dat er op donderdag weekmarkt is in Meijel. De parkeerplaatsen op het Alexanderplein zijn dan beperkt beschikbaar.

(Brom)fietsen, scooters en andere twee- of driewielers kunt u voor de deur stallen.

Route

Wilt u weten hoe u bij de praktijk komt? Uw route kunt u aan de hand van onderstaande kaart bepalen.

Openbaar vervoer

Meijel is met het openbaar vervoer uitsluitend te bereiken per bus.

Op ongeveer 3 minuten lopen van SaChaLo ligt de bushalte “Kerk”. Hier stoppen ieder halfuur bussen van en naar Venlo en Weert (Arriva lijn 370 voor beide richtingen).
Bij het busstation (op 8 minuten lopen van de praktijk) stopt de bus van en naar Deurne (Bravo lijn 28). Ook de bus uit Roermond (Arriva lijn 675) komt aan en vertrekt vanaf deze locatie. De bus vanuit Roermond rijdt echter alleen tijdens de ochtend- en avondspits.